Nystartat företag inom heminredning

Att starta ett företag helt från grunden är på många sätt motiverande för dig som är entreprenör, men det är knappast enkelt. Det är många sysslor som ska utföras och till en början är förmodligen heminredning det du kommer att ägna dig minst åt.

När verksamheten är igång gäller det att snabbt hitta kunder och nya projekt. Det är den biten som gör att bollen kommer i rullning och nya kunder hittar dig. Här är tipsen som kickar igång din business!

Samarbeta med fastighetsförvaltning

Ett smart drag för att komma i kontakt med potentiella kunder är att tidigt samarbeta med aktörer inom närliggande områden. Det innebär inte att du samarbetar med direkta konkurrenter utan företag inom exempelvis fastighetsförvaltning. Sett till den nämnda branschen är marknaden för fastighetsförvaltning i Stockholm riktigt stor idag. Du har gyllene möjligheter som heminredare att inleda gynnsamma samarbeten med fastighetsförvaltare i Stockholm.

En fastighetsförvaltare i Stockholm sitter på ett stort kontaktnät och ett direkt ansvar för flera fastigheter. Här finns det flera sätt att från din sida som heminredare skapa ett förmånligt samarbete för båda parter. Du kan exempelvis erbjuda direkta tjänster som går hand-i-hand med den skötsel en fastighetsförvaltning i Stockholm kan tänkas bedriva.

Det kan vara ett nytt projekt som en fastighetsförvaltare i Stockholm fått in där du kan finputsa planerna på ett mer dekorativt sätt. Ibland kan det även vara en pitch mellan olika firmor inom fastighetsförvaltning i Stockholm – här kan en heminredare hjälpa till att få till en inspirerande presentation.

Husfotografering inför försäljning

Att ta stilfulla bilder på en bostad inför en försäljning är idag mer eller mindre ett måste för att lägga upp boendet för försäljning. Idag är den här typen av fotande något många utbildare fotografer faktiskt väljer att specialisera sig på. Marknaden är så pass stor att det lockar även den klassiska fotografen.

Inför en fotografering av en bostad behövs det en kreativ heminredare som skapar optimala förutsättningar till lockande bilder. Du kan alltså med fördel ta kontakt med lokala mäklare eller fotografer för att erbjuda dina tjänster i samband med bostadsfotograferingar. Det är ett sätt att generera intäkter, men du skapar även goda kontakter som kan leda till framtida heminredningsprojekt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike