Inred med textilier

Ingen är på samma humör precis varje dag, och de flesta byter ut sitt favoritplagg åtminstone några gånger i året. Ska man då ha samma inredning år ut och år in? Det tycker (såklart) inte vi, men om man inte är miljonär har man förmodligen inte råd med att byta ut alla sina möbler då man vill ha lite omväxling. Därför är textilierna så väldigt viktiga, man kan byta ut dem utan att det behöver kosta skjortan, och på så sätt trivas i sitt hem. Borta är bra men hemma ska ju vara bäst.

Omväxling i ditt hem med textilier

Speciellt då en årstid byts till en annan brukar man få lust att ändra på sin inredning. På vintern kan man Skapa värme inomhus med hjälp av gardiner, och på sommaren kan det hända att man vill byta ut samma gardiner till något ljusare och tunnare. Till jul brukar det vara rött som gäller, till påsk såklart gult. Dessa förändringar är absolut något man kan göra med hjälp av att byta textilier. Om du känner att ett rum behöver piffas upp är det oftast allra lättast att göra genom att ta bort textilierna och försöka med ett nytt färgtema i rummet.

Textilier – ett sätt att spara

Då du känner att du är trött på inredningen i ett rum behöver det inte betyda att du måste använda flera tusenlappar för att renovera det. Du kan sätta upp nya gardiner, byta mattan, kuddöverdrag och dukar, och varför inte lägga upp en snygg tygtavla på väggen? Man kan hitta alldeles underbara tyg i vintagebutiker som verkligen förtjänar att bli inramade. Om du inte vill byta ut alla textilier räcker det faktiskt ibland att till exempel skaffa bara en ny filt till soffan, redan det ger rummet en ny ton. Ett nytt tyg på sänggaveln kan också förändra hela sovrummet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike