Vad ska det kosta?  

Att inreda sitt hem ska vara roligt och spännande: ett äventyr. Vad man tillåter inredningen att kosta beror helt på vilken budget man har lagt upp, eller bara hur mycket man har råd och vill slösa.

Även om det kan vara lockande med dom dyraste matstolarna i designerbutiken, kan det vara bra att ta sig en extra funderare innan man väl köper hem dom. Designermöbler och barn går sällan hand i hand, eller så är det precis det dom gör. Barnens kladdiga händer på stolsdynan. Med detta sagt menas det självklart inte att du behöver välja det allra billigaste typer av möbler, utan nuförtiden finns riktigt snygga möbler i normal prisklass och som även dom är av bättre märken. Valet är ditt. Står det mellan en soffa från Lammhults och en från IKEA så är det antagligen inte din ekonomi som styr valet, utan din smak!

1200px-ikea_frisco_tx

Det finns ingen rekommendation på vad inredningen får eller ska kosta, allt handlar om hur du vill att ditt hem i slutänden ska se ut. Alla hem är olika och alla hem avspeglar personligheterna som bor i hemmet. Med det sagt är det viktigt, för att du själv ska trivas i ditt hem, att du väljer din heminredning enbart efter vad du själv tycker är fint. Att inreda efter vad någon annan tycker om slår ofta tillbaka väldigt fort i form av att du kommer byta ut den sak eller det saker som ej föll dig i smaken. Detta ger endast onödig stress och mer kostnader du hade kunnat undvika om du valt varje specifik sak, helt själv.

Återigen, det ÄR svårt att inreda, även om det också är väldigt roligt. Vilken typ av konst ska man ha? Ska man ens ha någon konst och vad är egentligen konst? Att välja konst är lite som att välja gardiner, fast betydligt svårare. Det sägs att man kan se på en persons val av konst, vilken personlighet den har. Det finns inget rätt eller fel med konst och det är ett väldigt bra sätt att få in den lite mer personliga touchen som, i jakten på det perfekta hemmet, ofta glöms bort.

Letar du efter ytterligare heminrednings-inspo borde du surfa in här där du finner allt från förslag på hur du inreder i marmor och mässing, eller kika reda nu på vad som är inne i jul!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike