Våga satsa på mönstrade tapeter

Idag väljer de flesta helvitt när de ska tapetsera eller måla sina väggar. Men det finns inget som säger att man inte kan ta ut svängarna och istället satsa på mönstrade tapeter. Så länge som det matchar med resten av inredningen kan det bli riktigt snyggt och gör också att ditt hem sticker ut ur mängden. Om du har ett kök i lantligt stil brukar det passa väldigt bra med en lite mer gammaldags och mönstrad tapet. Det hjälper att ge köket den där retro-stilen som är så eftertraktad.

Låt dig inspireras online

Det finns otroligt många snygga mönster att välja på när du ska tapetsera om. Du kan börja med att gå in hos en online butik och kolla vilka tapeter de har i sitt sortiment. Här kan du både se vilka mönster som är populära för tillfället och räkna på priset för de olika tillverkarna. Det går även att beställa hem tapetprov för en billigare peng om du vill se dem i verkligheten innan du beställer.

Retro-stilen är alltid populär

Att satsa på ett par härliga mönstrade tapeter skapar den där härliga retrokänslan som många är ute efter. Det för tankarna till mormors eller farmors kök från förr. Tänk på att alltid följa ditt hjärta istället för att titta för mycket på trender. Det finns en stor risk att du tröttnar på trender efter ett par månader och vill göra om igen. Välj en tapet som du vet at du kommer älska under en längre tid framöver. Om du är osäker kan du alltid fråga om råd från en familjevän eller annan du litar på.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike