Så inreder du hallen på ett snyggt och smidigt sätt!

Hallen är den delen av hemmet som används mer än vad man tror och därför glöms den ofta bort när man ska inreda sitt hem. Det är bra att inreda hallen på ett så snyggt och smidigt sätt som möjligt, för att få plats med alla ytterkläder och skor och ändå få hallen att se stilren ut. Hallen är det första man ser när man kommer in och det ger ett första intryck av ett hem.

När man ska inreda sin hall är det bra att tänka på hur mycket förvaring och utrymme som behövs för ytterkläder och skor. Genom att först räkna ut hur mycket förvaring man behöver blir det lättare att planera vidare.

För att kunna använda ytan så smidigt som möjligt kan det vara bra att inreda med en stor garderob med skjutdörrar. På det sättet skapar man en större plats för att saker och dessutom göms de undan på ett stilrent sätt.

Hallen ser mindre stökig ut och ger då en luftigare känsla. För att göra det ännu smidigare kan det vara bra att välja spegeldörrar till garderoben, på så sätt tar inte speglarna mer plats än vad de behöver och dessutom blir det väldigt snyggt!

Ljusa färger ger ett större och luftigare intryck!

Eftersom en hall ofta brukar vara ha en mindre yta är det bra att inreda på ett sätt som får hallen att se större ut. Detta kan man göra genom att använda sig av ljusa färger.

Ljusa färger skapar en luftigare känsla och det kommer få ytan att se större ut än vad den egentligen är, medan mörka färger får utrymmen att se mycket trängre ut.

Något annat man också kan använda sig av för att ge ett större intryck av ytan är att använda sig av speglar. Med en kombination av speglar och ljusa färger kommer hallen att se stor och luftig ut!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

spike